U tijeku su prijave za besplatnu online radionicu koju održava Hrvatska zajednica županija, odnosi se na Obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja se bave turizmom i žele povećati svoje prihode.

Webinar OPG turizam – kako iskoristiti online kanale za povećanje prihoda educirat će sve polaznike o jednostavnim  alatima online promocije koji su učinkoviti u ostvarivanju većeg broja posjetitelja na web stranicu, većeg broja poziva i rezervacija, te u konačnici većeg prihoda.

Na webinaru neće biti govora o oglasima, nego je fokus iskorištavanje besplatnih alata i pravih platformi za privlačenje novih korisnika. Ukoliko se vaš online marketing svodi na Facebook stranicu, prijavite se i doznajte koliko novca gubite! Naučit ćete što trebate raditi da se pojavite tamo gdje vas korisnici traže – na Googleu.

Održava se u četvrtak 27. svibnja putem Zoom platforme od 10 do 11.30 u organizaciji Hrvatske zajednice županija te njene članice ne plaćaju kotizaciju. Prijaviti se možete do 20. svibnja 2021.godine.

Način prijave i dodatne informacije možete pronaći na stranici Hrvatske zajednice županija.

No comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)